fbpx

За екипът на Еврокаунт Сървисис

Екипът на Еврокаунт Сървисис ЕООД е група от опитни, компетентни и напредничави специалисти, практикуващи в областта на икономиката, финансите и правото.

Помагат на компании, извършващи вътрешно или външнотърговска дейност със стоки и услуги чрез практически, работещи решения, които носят максимален ефект.

Проблемите, с които се сблъскват мениджърите на тези компании са свързани с неблагоприятни бизнес разходи, част от които са големите суми за данъчни и осигурителни плащания.

Необходими са им бързи, индивидуални и ефикасни стратегии за елиминиране на проблемните практики.

Отличителна черта в работата на екипа специалисти от Еврокаунт Сървисис ЕООД е откритото представяне на проблемите и произтичащите от тях рискове за дружествата. Като резултат те конкретизират гама от решения и честно и аргументирано разясняват степента на успеваемост за компанията.

Благодарение на този подход клиентите на Еврокаунт Сървисис ЕООД имат предимството да печелят повече като избягват неблагоприятни данъчни последици и законосъобразно прилагат данъчни облекчения.

Готови ли сте да печелите повече пари във Вашия бизнес като избегнете неяснотите, проблемите и уловките при счетоводното и данъчното отчитане на компанията Ви?