fbpx

Онлайн счетоводство

Търсите ли улеснено счетоводно обслужване на оптимална цена?

Случва ли ви се в почивен ден или след приключване на работното време да се нуждаете от конкретна финансово – счетоводна информация?

Търсите ли варианти да спестите време и пари?

Помогнете на бизнеса си чрез комбинация от модерна, ефективна онлайн система за счетоводство и високо квалифицирани специалисти.

Уеб базираната система за онлайн счетоводство ви позволява от всяко място, устройство и време да разполагате с фирмената финансова, счетоводна и ТРЗ документация. Лесно и бързо вие или оторизирани от вас служители снимате/сканирате и поставяте фактури, договори, болнични и др. в клиентското си досие. Осигурявате непрекъсваем счетоводен процес, защото елиминирате събиране и носене поетапно на документите в офиса на счетоводната кантора. Имате пълна сигурност за изпълняване на GDPR изискванията. Чувствителната информация за персонал и заплати е криптирана. Разполагате със структуриран архив на счетоводните документи.

Готови ли сте да печелите повече пари във Вашия бизнес като избегнете неяснотите, проблемите и уловките при счетоводното и данъчното отчитане на компанията Ви?