fbpx

Трансформирайте Вашия бизнес

Възстановяване на суми по ДДС за разходи

Притеснявате се дали от НАП ще ви възстановят сумите, които сте платили за ДДС на разходи или покупки на фирмени активи?

Трудности при спестяване на финансови средства

Затруднявате се ефективно да пестите финансови средства или да постигнете начертаните бизнес резултати?

Премахване на грешки при данъчна отчетност

Искате да премахнете грешките при данъчната отчетност и се нуждаете от иновативни, компетентни решения и идеи как да намалите рисковете при сключване на бизнес сделки?

Кой сте Вие?

Вие сте собственик на бързо развиваща се компания, която предлага услуги или стоки в сферата на вътрешно или външнотърговската дейност. За Вас е важно да сте в крак с динамичната бизнес среда и да доверите счетоводството си на коректен партньор. Нуждаете се от спокойствие, че финансовите Ви отчети са изрядни и стриктно съобразени със законодателството и приложимите стандарти. Търсите възможност да се фокусирате върху постигането на променящите се търговски цели и ефективен растеж и развитие на бизнеса Ви.

Какви са Вашите проблеми?

Големите предизвикателства пред Вас са свързани с ефикасно разпределение на времето за Вашата работа. Успешно да контролирате размера на разходите си. Да имате яснота за бъдещи дължими осигурителни и данъчни задължения. Да получавате информация навреме за предстоящи законодателни промени. Да следите изкъсо финансовото и имуществено състояние на дружеството си. Да успявате да взимате информирани решения и да реформирате бизнеса си.

От какво се нуждаете сега?

Сега се нуждаете най-много от изготвяне на индивидуална данъчна стратегия, благодарение на която ще контролирате излишните разходи. Спокойствие, че разчитате на професионални и адекватни съвети как да организирате и управлявате най-добре финансите и персонала си. Сигурност, че във всеки момент може да получите данъчни и счетоводни консултации по належащи или бъдещи казуси във фирмената си дейност. Самочувствие, че ще избегнете неяснотите, проблемите и уловките при счетоводното и данъчното отчитане на компанията Ви. И не на последно място – възможност да придобиете стратегическа роля в пазара, в който оперира бизнесът Ви.

Готови ли сте да печелите повече пари във Вашия бизнес като избегнете неяснотите, проблемите и уловките при счетоводното и данъчното отчитане на компанията Ви?

Свържете се с насБезплатен съветник